Juno66 reset settings? Strange sounds, tuning etc

frontpage Forums Product questions and support Juno-66 Juno66 reset settings? Strange sounds, tuning etc

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #9126
    Anonymous

    Hi all,

    Got the JU66 installed yesterday. Is there a way to reset settings all settings?

    It’s doing all sorts of different sounds like extra LFO’s, wonky sounds and detuned.

    Have tried factory reset but it doesn’t work.

    I’m guessing theres a setting or 2 turned on in the config? Maybe something is set via midi?

    It’s for a Juno-6, will record sound tonight if I can’t turn the settings off and get it back to OEM.

    How can you tell what version of firmware is installed?

    Thanks!

    #9127
    tubbutec
    Keymaster

    Hi ramos,

    what you describe is often the result of a short or open trace due to the socket installation. I recommend to check all connections carefully.

    #9128
    Anonymous

    tubbutec wrote:
    Hi ramos,

    what you describe is often the result of a short or open trace due to the socket installation. I recommend to check all connections carefully.
    Thanks, turn out the bender sliders settings are activated even without touching the bender.

    My tech is looking at why

    #9129
    Anonymous

    I do have issue with the benders, too. Interested to hear if you could solve it.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.