[Juno-66] ARP issues [SOLVED]

frontpage Forums Product questions and support Juno-66 [Juno-66] ARP issues [SOLVED]

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #8311
    Anonymous

    [This issue was solved]

    Hello,
    So I’ve recently had the Juno 66 Mod Installed in my Juno 6 and I’m really enjoying it so far! I have only came across one issue, I get no sound from the keys when I turn on the arp in internal clock mode. I’ve gone and made sure the settings where properly set as well as performing a factory reset both with no luck. I have used the midi clock and both the original arp and super arp modes work with no issues when I have it in that mode.

    Any ideas possibly?

    #8312
    tubbutec
    Keymaster

    Hi Elijah,
    please get in touch: support @ tubbutec.de
    Cheers,
    Tobias

    #8313
    Anonymous

    Hello,
    I recently got my juno modified by professionals -Audiotronic Bordeaux (France)- to install the Tubbutec kit.
    I have the same problem than the one indicated above: ARP doesn’t work anymore.
    Any advises would be welcomed !
    Best regards,
    Gauthier

    #8314
    tubbutec
    Keymaster

    Hi Gauthier,
    maybe the arp clock source is set to something else instead of “internal”. In the config menu, please perform a firmware reset to be sure.

    #8315
    Anonymous

    Okay it works ! Thank you very much !!
    Best regards

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.